Hvor kan man oppholde seg i fjellene i Norge?

Når man skal på fjelltur i Norge, innebærer det innimellom en overnatting på et hotell eller noe lignende. Det finnes flere småhytter som du møter på underveis på fjellturen, ellers kan man med litt planlegging overnatte på et fint hotell. Flere av de populære hotellene har flere aktiviteter å tilby, og gjerne flere fjellturer og skianlegg i området. På de hotellene som er nevnt under her finnes det aktiviteter for både barn og voksne, og de kan bli brukt på både sommeren og vinteren. Utenom disse hotellene finnes også andre populære som for eksempel Savalen fjellhotell og spa, Dr. Holms hotell og Radisson Blu Trysil.

Vestlia resort

Vestlia resort er et hotell som byr på mye underholdning og flere aktiviteter. Her kan man tilbringe alt fra sommeren til vinteren sammen med nære og kjære. Noen av aktivitetene som Vestlia tilbyr er blant annet skiweekend, huskytur, mange ulike treningsturer, konferanser eller enkelt og greit mulighet for å ta med familien på høstferie, påskeferie, vinterferie eller sommerferie. Hotellet har en lun og koselig atmosfære og tilbyr alt fra enkeltrom til luksusleiligheter. I tillegg har hotellet er spa- og treningssenter, lekeland for barna, restaurant, bar og en fantastisk bankettsal til spesielle anledninger. På Vestlia resort ønsker de deg velkommen med åpne armer.

Storefjell resort

Storefjell resort er et hotell som ligger i nærheten av flere gode fjellturer som for eksempel Storefjelltoppen, Veslefjell, Gullknapp, Syningen og Ørterhøvda. I tillegg til gode fjellturer byr hotellet på spa med svømmehall, sykkel og skiutleie, kjelkebakke med utleie av kjelker, flere golfbaner, restaurant, blankettmuligheter, dans, treningsrom og et skisenter. Som man skjønner ut i fra dette har hotellet mye å tilby og det er viktig for dem at man skal trives enten man vil slappe av eller være i aktivitet.

Radisson blu resort Beitostølen

Med plassering blant fjellene tilbyr Beitostølen et koselig hotell. Man finner dette fine tilfluktsstedet ved inngangen til Jotunheimen. Feriestedet tilbyr flere ulike utendørs aktiviteter som blant annet skianlegg, hundekjøring, riding, rafting og fjellvandring. Utenom aktiviteter tilbyr feriestedet restaurant, bar, velværesenter med treningsstudio, badstue, solarium, basseng og møterom med ulike størrelser. Man kan tilbringe ferien her på både vinteren og sommeren, da det som sagt tilbys ulike aktiviteter som tilhører ulike sesonger. Som nevnt er fjellvandring en av aktivitetene, og det finnes flere fjelltopper i Jotunheimen som for eksempel Galdhøpiggen, Besseggen og Snøhetta.

Norefjell ski og spa resort

Kun 1,5 time fra Oslo finner du et lekkert resort i fantastisk fjellnatur som bygger på detaljer fra naturen og dyrelivet. I tillegg til de andre hotellene har også Norefjell mye å tilby, blant annet skianlegg både innendørs og utendørs, klatrevegg, spa, trening, fjellturer, sykkelturer, svømmebasseng, restaurant og flere møterom. I området rundt Norefjell finner du gode skogsturer og fjellturer, med et fint terreng både om sommeren og vinteren. Her finnes det gode utsikter som du kan nå innen 30 minutt eller 3 timer. Høgevarde er et av Norges vakreste utsiktspunkter som er 3 timer unna hotellet, hvor du kan få øye på reinsdyr. Det anbefales derfor å ta med kikkert og kamera, og husk at reinsdyrene trekkes mot vinden.